produktivt

Ja nu har jag gjort en del produktiva saker. Skulle egentligen haft klass men kunden hade glömt bort att det var idag(som vanligt...börjar bli van). Har istället ringt och bokat nya klasser som kan glömmas bort ;-)
Har också gjort uppföljningar på alla kunder som köpt något mellan november och slutet på januari.


Gå in på den här länken
http://dailiescountdown.se/c.aspx?ukey=U0F040D070P2B9V8B7T0G8A1R16 så får ni se hur lång tid det är kvar tills jag gifter mig.
Att gifta sig klingar inte bra är man har dåligt med pengar. Denna månad har vi bara 1000kr/vecka att klara oss på ojojoj hur ska det gå. Blir inget shoppande alls denna månad:-(

längd

Har fixat ett pass till Amanda nu(lr ja vi har inte fått hem det än), fick sitta över en timme på polisstationen och där var det ju fullt med människor och dövarmt.
Mätte henne då också, 97cm lång är hon och  14,4kg visade vågen här hemma.

Ska iväg på bio ikväll "Wild Hogs" hoppas verkligen att den är bra..är ju så många kändisar med i den också.

Imorrn blir det Järvzoo..har längtat efter att åka dit länge nu..men nu borde björnarna ha vaknat så då blir det en tur dit. Amanda uppskattar nog djuren mer nu. Den som vill hänga med får väl säga till men i våran bil blir det kanske trång,Eva ska kanske med också och då blir det mittenplatsen i bak kvar o där är det inte kul att sitta nu om man inte är två smala personer

romantiskt

För 2 dagar sen var Danne iväg till affären för att lämna in en v75-lapp(?)...kom hem med 2 buketter tulpaner, rosa och gula..de var så fina. Är inte det romantiskt så säg?köpte det där skärpet iaf fast blev i 105 för 115 var slut:-( köpte ett silvrigt skärp med fins spänne på också


Förra veckan tog Danne och jag med oss Amanda på en Cinderella-kryssning. Det var kul..men samtidigt så tar det nog lååång tid innan vi gör om det igen...en 2 åring som inte kan sitta still en sekund och inte lyssnar på vad man säger är ingen hitt.  Först så satt hon vaken i bilen hela vägen ner...sov bara 10 min trotts att hon var trött och vi ville att hon skulle sova. Men hon tyckte det var kul att stoppa pengar i spelmaskinerna och lekrummet var hon tokig i(bollhav), men trotts skyltar där det stod "kasta inte bollarna" så var det bara en förälder och vi på hela tiden som sa åt sina ungar att inte kasta..de andra uppmuntrade snarare sina ungar ATT kasta bollarna:-(

att lyssna på musik var en annan hit, när det var knatte-kareoke stod Amanda på sidan om o dansade.
Hälsade också på skepskatten Ville(utklädd tjej)...Amanda var lite rädd först men då fick hon låna skeppnallen o då blev allt bra. hon ritade en teckning och som "vinst" fick hon en nyckelring med Ville på. Tittade på en trollkarl som hon var så farsinerad av. Men en ansiktsmålning var hon inte alls sugen på.

Hon sov i egen säng hela natten...gick o la oss framåt 23 och hon ville inte alls upp till 9 trots att hon normalt är upp tidigt trotts sent i säng.
I bilen hem somnade hon så fort vi åkt av båten och sov en dryg timme.

Idag är det bullbak på gång. Eva fyller 17år på onsdag(Grattis i förskott) och sen behöver vi bullar till vårat bröllop som ståndar om bara 1½ månad.