2 dagar

ja 2 dagar kvar och nästan allt från gårdagens lista är klart, det enda jag har kvar är att se ut kläder  att ha till och från vigseln/festen.
Istället har jag bakar 2 citronkakor till bröllopet och sen provade jag baka sega chokladrutor..de vart mums kan jag säga*ler*

Lista för imorgon:

1.Hämta underkjolen
2.Fira Annas 21 års dag
3.Åka till Bernö och godkänna min bukett
4.Hämta strumpebandet
5.Städa lägenheten
6.Handla
7.Ställa iordning allt i lokalen

Sen finns det säkert tusentals andra grejjer som jag glömt skriva här

3 dagar

ja nu är det bara 3 dagar kvar (nästan2) tills jag får "titeln" Fru. Ja precis jag ska gifta mig..men det borde ni ha förstått vid det här laget.
Nervositeten börjar komma..men det handlar mest om att inte hinna allt som ska göras, att komma försent till kyrkan trots att planen är att vara där till 14.00 och vigseln börjar kl 15.00.

Mamma var här i veckan och skulle göra en provuppsättning hade inga nålar(har däremot köpt det + läggningsvätska igår) men trots det blev reultatet OK, idag ringde Anna och talade om att mamma betalar frissan åt mig så det blir ordentligt gjort...då slipper hon komma 7 på morgonen för att rulla upp håret *phu vet inte om jag skulle orka upp så tidigt*.
9.30 blir jag hämtad för att vara hos frissan 10.00, där ska Anna och jag sedan vara i 2½ timme...får se om Cicki och Eva ska med också. Lunch får man ta med sig själv p.g.a detta..ska antagligen bara en sväng hem till mig sen och sminka Anna och Eva. Inget kan de klara själv;-)

Har iaf gjort klart bordsplacerings-planschen nu*jippie*, betalat tårtan har vi också gjort idag och plockat de Liljekonvaljer som ska vara i brudbuketten (får se den på fredag och jag är bara så nyfiken på hur den kommer se ut).Lista i prioterad ordning för morgondagen
1. Vigselprogrammet
2. Baka sockerkakor
3. Tvätta de svarta kläderna
4. Se ut kläder att ha före och efter vigseln/festen
5.Städa ur bilen


Möhippa!

I lördags blev jag bortrövad...vi hade jätte kul...var på badhusets relax och ja...relaxade;)
Fick i uppgift att fråga minst 5 killar om jag fick klippa av tvättrådet på deras badbyxor och i utbyte fick de en kola...gick som smort även om jag hade svårt att komma ihåg vilka jag redan frågat.
Drack lite champange och fikade på mackor o frukt*mums*
Framåt kvällen tog de mig till en lokal där vi åt pizza, söp, lekte lekar och sjöng kareoke m.m

Samanlagt bestod gänget av Mamma, Anna, Eva, Cicki, Carolina, Cattis och Sarha...några vad med på det ena och några på det andra.

Ute på krogen höll jag på o somna vid 1 så då var det bara att åka hem...normalt brukar jag vara uppe till 5 på morgonen när jag går ut på krogen men nu måste badhuset ha tagit på krafterna.

Danne fick sin svensexa också...de åkte gocart i Rörberg, spelade minigolf och åt middag på Napoleon. Han tyckte att det var väldigt lyckat trots att "någon" redan skvallrat :-( att han skulle få sin svensexa då.


STORT TACK TILL HELA GÄNGET SOM FIXADE VÅRAN MÖHIPPA/SVENSEXA!


Nu är det bara 10 dagar kvar tills vi ska gifta oss...vet ni hur några dagar det är? man blir så stressad när man känner att man inte är färdig med allt. Måste köpa hårnålar, hårläggningsvätska, leggings(kan inte ha strumpbyxor i mina skor för det ser inte snyggt ut, köpa bikini på Donnas...skulle också få ett strumpeband därifrån så jag ska fråga om det när jag löser ut bikinin. Till slut verkar det som att Lena(Evas kompis) ska sjunga på bröllopet får se om hon kan hitta nån att compa henne. Vet inte om Kantorn kan/vill/hinner lära sig spela "vår låt".
Musik blir det på festen också...Eva som varit i farten igen har en kompis som kanske ska spela och sjunga lite grann..ska bli så kul att höra. Nä nu ska jag fortsätta njuta av min egna tid här hemma(Amanda på dagis och Danne jobbar)

jobbat igen...

....tyvärr blev det inget sålt men killen ville följa med till Gävle för att testa det nya MK Men? Serien + herrdofterna så det får bli 28/5 på våravslutningen. Har skickat iväg nyhetsbrevet med info om dem också.

Amanda står i duschen efter att ha ätit pannkakor med glass*nej det blev inget igår trots allt*
Ska nog åka en vända till affären när hon är torr och påklädd för vi behöver köpa hem lite juice.

jag är så trött och vet knappt vad jag gör med mina dagar..lite har man väll städat iaf men känns som att jag inte har någon egentid...bio är ju min o Dannes egentid och det blir det ingen förän om ytterligare nån vecka. Men sen vill man ju gärna bara kunna sitta en stund utan att ständigt behöva kolla Amanda tyvärr funkar ju inte det när man är föräldrer om man inte har snälla släktingar som vill ta henne nått dygn.

Har börjat scrappa och det är jätte kul men så fruktansvärt dyrt här ser ni min första LO(=Layout)

image8

image9


image10

Vad tycker ni?