städdag

Ja egentligen skulle jag ha satt mig med teorin men ingen skulle kunna sätta sig i lugn och ro och göra det om det såg ut som hemma hos oss, så idag städar vi.
Amanda har fått en trasa och är jätte glad för att hon får torka av vardagsrumsbordet, hon har också städat undan alla leksaker på sitt rum med bara LITE hjälp från mig. Nu väntar hon på att få dammsuga sitt rum, är så kul att hon vill göra sådant själv och man borde uppmuntra det så kanske kanske hon kan tycka om att hjälpa till när hon blir större också om man har tur ;-). 
Danne har diskat och plockat undan skor och just nu håller han på o skala potatis till lunchen(Köttkorv och potatismos).
Jo jag har faktiskt gjort en del grejjer jag också bl.a. röjt köksbordet, bäddat sängen, plockat undan rentvätt och mer ska det bli.

Är riktigt höstväder idag (lyllos dig Anna som nog sitter i solen vid det här laget). Vi skulle egentligen ha plockat undan lite grejjer på gården idag men det får vänta till en soligare dag för t.ex parsollet behöver torka innan det plockas undan. Inne måste man nästan ha alla lampor på för att det inte ska verka alldeles grått men det kostar pengar och det är ju mitt på dagen så här är bara de nödvändigaste lamporna på. Akvariet ger ett riktigt härligt ljussken där den står och fiskarna är glada o livliga, de märker minsan inte av att det är höst.

Nä man borde väl fortsätta med städningen nu..har sprayat spisen och ska göra rent den nu när medlet fått verka.
Han knappt skriva det så visade det sig att Danne satt potatisen och en till kastrull men vatten på spisen och slagit på den, trotts att jag talat om för honom att jag sprayat den, så nu fick jag göra rent spisen med 2 glödheta plattor inte kul och jag kunde ju inte ta bort rengöringsmedlet på plattorna så det bränner fast :-(

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback