Lååång promenad

Ja idag sov vi till strax efter 8 tror jag.
Medan jag åt frukost så var Amanda ut på gården och lekte med Filippa och sedan kom hon in och ville ha frukost hon med.
Tittade på tv på fm och sedan gjorde jag lunch...hemlagad pyttipanna med stekta ägg till*mums*.
Plockad undan efter lunchen och tittade på tv en stund för att hinna smälta maten innan det var dax att gå ut med Filippa.

Brukar normalt sett inte bli några långa promenader)max 30 min om ens det) när jag har Amanda med för hon brukar börja klaga över att hon har ont i ryggen, magen är trött, att hon är kissnödig o.s.v.
Men idag så hittade vi först en ny lekpark med en bra "klätterställning" med rutschkana  för mindre barn och en sån där nyare gunga som man kan/ska ligga i.
Vi gick vidare upp till Storviks centrum  och svängde av ut mot stora vägen, gick över den och kom upp till Kärleksstigen där jag bodde när jag var runt 3-4år och sedan gick vi hemmåt...vi var ute nånstans mellan 1-1½timme.
Just nu sitter Amanda framför tvn och vilar sig  och jag tog chansen att gå upp hit till datorn en sväng eftersom jag skulle kolla väderprognosen,  jag funderar på att tvätta men vill gärna kunna hänga den ute så vill inte ha någe regn.

Imorrn ska Anna och Nisse vara här med Danne medan jag och Cattis åker till Gävle, vi ska besöka Olssons tygaffär(den heter så lr nått liknande) och jag ska in på Mique (
http://www.mique.se/ )för att hitta hängare med sugpropp, jag älskar den butiken för de har så många härliga saker där även om de oftats inte är superbilliga.


Lördag

Idag vaknade jag 7.30...har inte sovit mycket längre än så sen vi flyttad...men tyvärr gör det också att jag är supertrött så jag har sovit och halvsovit i fotöljen framför tvn idag och Amanda har varit ute och lekt eller inne men samtidigt lyckats driva mig till vansinne genom att inte lyssna och ständigt hänga och ligga på Filippa.

Har inte orkat plocka så mycket idag men har ändå packat en del matvaror vi köpte igår för infrysning.
Gjorde ugnstekt lax(gned in den med salt, citronpeppar och dill, hällde sedan en skvätt mjölk över då jag inte hade nån grädde också in i ugnen 175 grader i ca 40 min) med pressad potatis till...det blev faktikst riktigt mumsigt men gjorde tyvärr för lite lax men nu har jag lärt mig till nästa gång.

Vi har också fått veta varför hemtelefonen brusar så mycket...det hade något med delaren som hör till internet så vi får dra ur den mellan varven tills vi listat ut hur vi ska fixa det.

nu ska jag gå o titta på film tror jag.

Go natt

Ensam

Imorse kunde Danne äntligen åka tillbaka till jobbet och börja tjäna lite pengar igen, han har ju varit ledig i 4 dagar för att vi skulle kunna flytta och städa ur lghtn.
Det var så skönt när vi äntligen var klara med lghtn igår och idag ska jag åka och lämna tillbaka nycklarna så vi slipper ha någe mer med Sandvikenhus att göra...förhoppningsvis så får vi inga klagomål på städningen.

Idag är Amanda och jag alltså ensamma hemma (Filippa är såklart också här), vi ska strax äta frukost och sedan ska vi ta en promenad med Filippa,  Amanda hade en lekpark som hon gärna ville till(hon har varit dit med Eva) så vi ska försöka hitta dit.
Sedan ska jag försöka plocka upp lite saker som ligger i lådor lr kanske tvätta lite lr kanske både och innan jag ska åka till Sandviken och storhandla och lite annat.

Nej nu kurrar magen....

 

Nu har vi flyttat!!!

Japp nu har vi istortsett flyttat över allting från lghtn till huset..det är bara lite småsaker kvar och en del städning av lghtn men sen kan vi lämna tillbaka nycklarna:-D

Vi har ställt iordning hela Amandas rum(saknas bara gardiner) och köket är nästan helt färdigt.

Kommer antagligen inte ha internet på ett tag så om jag skriver efter det här så är det hos någon annan...telefonen kopplas nämligen in imorrn och då måste vi åka till telia och fixa internet och sedan tar det ytterligare upp till 8 dagar innan internet funkar.

Vi hörs nån dag

Imorgon flyttar vi!

Här har ni en glad men stressad tjej. Igår fick vi veta att vi får nycklarna idag...så vi väntar bara på att de ska ringa och säga att de är hemma (nån gång nu på em) så åker vi dit. Vi kommer köra över lite saker idag men imorrn kommer det mesta att gå med släp.
Nackdelen med att det blev imorrn är ju att vi inte har barnvakt men det får helt enkelt gå ändå:-)

Idag ska jag ta med mig kameran och knäppa kort på allt det tomma utrymmet...det kan vara kul att ha de bilderna om några år när man kanske har gjort om lite här och där.

Lägger ut bildera sen när jag får tillfälle

Nedräkning

Ja nu är det bara 3 dagar kvar tills vi ska flytta och jag har ändå inte packat allting..men har tänkt ta itu med byrån idag och kanske mina scrappgrejjer också.

Har bokat tvättstugan från 9-15 idag och ska alldeles strax gå ner och hänga upp tvätten från de två första maskinerna och starta 2 nya. Fattar inte att man kan ha så mycket tvätt, fast å andra sidan har jag ingenstans att ställa upp torkställningarna i lghtn längre så då blir det ju inte till att tvätta heller.

Nä nu borde tvätten vara färdig...

FlyttStress

Det märks att vi börjar närma oss flytten, Dannes humör är inte precis på topp och ärligt talat inte mitt heller.
Amanda håller på att gå oss båda på nerverna och hon blir bara tokigare ju mer tid som går.
Idag har hon fått tv-förbud då hon vägrat lyssna på mig när jag sade att hon inte fick titta på tv just då, sen har hon kastat ut alla sina pärlor över golvet igen och varit allmänt bråkig och inte lyssnat.
Hjälper inte att säga åt henne lugnt och till slut går man över till att skrika och då mår både hon och vi dåligt...jag har redan gått ut en sväng i ilska för att avreagera mig och Danne stack till affären en stund nu och då får han en andningspunkt.  
Vi är allihop stressade av flytten skulle jag gissa, jag vet att det är så i mitt fall. Jag vill bara ha flytten avklarad nu på en gång så allt kan gå tillbaka till det det brukar vara fast på ett nytt ställe såklart.
Vi är trötta och jag har själv känslan av att vi inte kommer någonstans med packningen men Danne bagateliserar det bara eftersom vi har packat ca 55lådor.
Toaletten har jag överhuvudtaget inte gått igenom än(mycket saker där), i vardagsrummet är det dvd-filmerna, PS2 och hyllorna ska ner från väggen, i sovrummet är det alla mina scrappgrejjer och sakerna vi har i nattduksborden, 2 byrålodor och sen alla apper som ska gås igenom och in i pärmar, även förrådet och Amandas garderob ska gås igenom. Måste kika lite i förråden(i källaren) också tror jag.
Tycker ni det låter som lite när det bara är en vecka kvar?
Vill att veckan ska gå snabbare och att allt ska vara färdigpackat men sen måste man ju ha en del saker uppe eftersom vi ska kunna leva.

Test....Full

Har just nu druckit en hel del och tänka jag skulle skriva detta inlägg för att se hur roligt jag skriver när jag är full vilket inte händer så jätte ofta...fast jag är fortfarande för nykter för att inte rätta mig själv om ni bara visste hur många fel jag egentligen har skrivit vid det här laget. Det känns faktiskt riktigt kul att försöka skrivca snabbt  just nu och går nästan bättre än när jag är nykter.

Vi har iaf jätte kul och vi är alla chockade och lite irriterade över att klockan är så lite för vi vill ut o dansa nu så det är musik med ordentlig bas och fönstren skallrar och Danne talade prcis om för mig att de leker med Amandas grodspel nu och ser vem som kan få grodorna attt hoppa längst.

Känner mig så snygg ikväll och det är en skön känsla ;-)

Hoppas att alla andra har lika kul som oss

men nu ska jag gå o ha lite mer kul
ses en annan  dag

Grattis!

Idag fyller Eva 18år. Grattis på födelsedagen!
Har precis varit ut till Östanå, ätit tårta och lagt hennes hår och sedan ska jag hjälpa henne ta ur det också, lämnade Amanda där då hon ska sova över. Cicki kommer strax över o ska få sitt hår lagt. Ska hinna duscha efter det hade jag tänkt.
Hoppas verkligen att vi kommer få en kul kväll.
Ska försöka hinna ut i tid också vilket innebär att vi får börja dricka i tid och se till att vi är färdiga...men det ska nog gå bra..det brukar det ju göra.
Jag är väldigt lättstressad och det är faktikst inge roligt alls så nu vill jag bara att allt ska vara färdigt innan Eva och Anna kommer hit.

Känner att jag borde skriva nått mer men det är helt blankt i huvudet och då har jag ändå inte druckit något än;-)

jaja skriver väl mer en annan dag

Oj vilken vecka

Ojoj det har hänt mycket nu...

...På måndagen(31/3) Var med Anna och Eva till Valbo(Micke hängde också med på ett hörn) där det blev storshopping för Anna´s del och bara nått litet för oss andra. Hoppas verkligen att Anna kommer använda alla fina kläder hon köpte, vad glad jag skulle bli om jag hade den kroppen och kunde ha sådana kläder, fast där får man väl skylla sig själv lite antar jag.
Vi åkte sedan till Östanå där vi blev bjudna på tårta eftersom Mats fyllde 50år men jag visste inte att det ksulle firas nått på måndagen så jag hade inte med mig presenten vi planerat tillsammans.

...Danne och jag har varit på kryssning med Cinderella(1/4-2/4) och det var skönt att komma hemifrån ett tag och bara tänka på sig själv. Hade en skön stund i SPAt när vi gjorde badritualen och sedan tog jag en 10minuters behandling, ansiktsmassage mm vad skönt  och tiden gick alldeles för snabbt enligt Danne så fick jag faktiskt 15 minuters massage och ajgs kulle gissa att dte var för att det var så lugnt, detta var faktiskt en av de gånger då det var minst folk. Vi hade beställt en Bhytt(inner utan fönster) men fick en A4 med fönster men inte klagade vi inte;-)

...Var och lämnade in kort för framkallning på fredagen(4/5) och köpte ett presentkort till Mats och sedan åkte jag hemmåt och scrappade ett kort i svart, vitt och orange(Färgerna på Expert-kortet) som jag satte presentkortet i och skrev dit alla namn då det var från oss, mamma med familj och min pappa med hustru.
 
...på lördagen(5/4) så var det storbad hemma...först åkte Filippa i badkaret och sedan var det föning, borsting, trimmning och klippning för hennes del och det tog nästan 3 timmar tror jag, mitt i trimmningen Av Filippa så fick Amanda hoppa i badet för att vi skulle hinna och när hon o Filippa var helt klara så var det Dannes o min tur att hoppa in i duschen.
Vi han detta alldeles lagom till kl var 16 och sedan åkte vi till Östanå, där bjöds det på potatis och ugnsstekt lax *mums*, lite fika och sedan räkor(som Amanda tiggde till sig från Sven-erik med hjälp av kramar), sprit fanns såklart också och jag drack Gin & tonic för första gången i mitt liv och oh vad den var stark för det snurrade till riktigt ordentligt efter den.

...igår åkte Danne och Amanda till Järbo och hälsade på men jag var trött och kände inte alls för att åka någonstans, gick ut en sväng med Filippa och träffade en tjej som var ute med en stor svart labbe vid namn Leo, han och Filippa lekte så de blev alldeles slut, ni skulle ha sett hur de sprang:-D

...Idag har vi packat ner alla glas och en del baksaker m.m (3 lådor) och jag har varit runt o kikat inne på lite affärer.
varit ute och gått en vända med Filippa och Cicki hängde på också.
Det är 14 dagar kvar tills vi ska flytta nu(räknaren på sidan går en dag fel av nån anledning) och det är ju ingen tid alls men vi kommer inte packa riktigt ordentligt förän nästa vecka.
Jag är så spänd av förväntan och vill bara att tiden ska gå...tänk att jag har stått ut så här länge det är ju plågsamt till tusen, iaf om man är jag ;-)