Feber:-(

Ja igår åkte Amanda till sin Farmor och Stefan...innan det så grät hon nästan här hemma för att hon skulel få åka dit och när hon pratade med dem i telefon så skulle hon sova över också så det fick hon.
Men kl 20 igår kväll så ringde dannes telefon och då var det Amanda som bestämt talade om att hon ville hem igen så Danne åkte och hämtade henne.
Väl hemma så trodde hon tydligen att hon skulle få vara vaken men icke sa nicke och sedan trodde hon att jag skulle läsa godnattsagan men det var ju Dannes tur så det så. Hon somnade iaf rätt så snabbt men vaknade under natten och klagade över ont i pannan så hon fick alvedon av mig och sedan somnade hon om.
imorrse vaknade hon 6.50 och skulle absolut inte sova någe mer utan satte sig framför tv:n. Danne vaknade och satt med henne och tydligen har hon sovit i soffan under morgonen.
Bad Danne kolla tempen på henne då hon verkade varm och hon har nu ca 39 graders feber och ont i pannan(inte ont i huvudet  enligt henne själv, utan ont i pannan), hon är gnällig och vill inte äta så mycket har bara ätit en banan och en kiwi.

Får se hur resten av dagen fortsätter, tycker hon är sjuk jämt nu. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback