Marknad idag

Idag är det 17grader ute och det är en bra början på dagen och nu väntar vi bara på att tiden ska gå så vi kan åka till Ockelbo på marknaden...hoppas att jag kan hitta något roligt där...ska se om jag kan hitta strumpor åt Amanda och ev åt mig själv och Danne.
Amanda vill gärna ha ett par nya skor också så vi ska kika på Crocs åt henne men får se om det blir några nya.

Häromdagen var vi och köpte en ny skrivare det blev en "HP Photosmart C6285 All-in-One" alltså en multiskrivare som har skanner, kopiator och vanlig skrivare för både vanligt papper och såklart skriver den också ut foton. Den kommer att förenkla mitt scrappande så mycket eftersom jag kan skriva ut bilder när jag vill och nu också få dem i olika format även jätte jätte små.


Har för övrigt en till blogg nu där jag enbart kommer skriva om mitt scrappande och lägga ut bilder på mina alster
 
http://mylifeon.blogg.se/scrap


Campingtur utan sömn

Ja lördag till söndag var det alltså dags att campa uppe vid Valkalampi och allting gick hur bra som helst om man bara bortser från :
 1. att vi inte fick någon fisk

2. Ingen sömn p.g.a av att det var iskallt i tältet (amanda sov iaf 5 timmar innan hon tyckte att det blev för kallt men vi andra sov väldigt lätt i nån timme bara så 4 på morgonen var det upp och starta en eld att värma oss vid) 

3. Micke råkade få en fiskmås i sin fiskelina men den lyckades han och Danne efter lite krångel att få loss och den flög iväg utan problem som tur var.

På söndag em lämnade vi Micke vid Valkalampi och åkte in till Jädraås för att åka tåg...det var kul men kallt  när vi åkte från stationen eftersom vi glömt tröjorna och satt oss i en öppen vagn, så på tillbaka vägen satte vi oss i en kupé istället och där var det varmt och skönt...både Danne och Amanda somnade så fort de satt sig där Danne väckte jag när vi kom tillbaka till stationen och han bar sedan Amanda sovandes till bilen, hon vaknade inte förän vi varit och hämtat Micke och var tillbaka i Sandviken lr vi väckte henne då med mycket möda och sen skrek hon hela vägen hem till Storvik för att hon inte fick sova någe mer(hon hade då sovit i över en timme). Amanda lade sig sedan i sängen kl 19 och somnade snabbt som attan.Midsommar

Ja igår var det midsommarafton och vi var ut till Bönan och fikade och Amanda dansademed Susanna och Emmelie runt midsommarstången i Bönasand jag hade tyvärr för ont i knäna för att kunna dansa.

Till kvällen så var vi hemma och Anna, Per & Cicki kom och grillade...när vi var mätta och belåtna tog vi fram TP och spelade det och Anna vann:-D

Idag ska Danne, Jag, Amanda och Micke åka till Valkalampi för att fiska och tälta. Jag hoppas verkligen att allt kommer gå bra och att Amanda hittar på mycket kul att göra när fisket inte lockar längre.
Det är sista förberedelserna nu och sedan hämtar vi  Micke i Sandviken.

Vi hörs

Fiska

Vad skönt det har varit med en period av regn...vi har lyckats fyllt på vattentunnorna  så nu ska vi klarar någon vecka med torrt väder igen.
Har skjutsat upp Micke till Djuptjärn fredag och lördag och det gjorde att vi blev väldigt fiskesugna själva så nu har vi köpt ett metspö åt Amanda och ett kastspö åt mig och Danne har sett över sitt kastspö så den funkar ordentligt.
 Idag ska Danne köpa fiskekort, får se vart det blir...vi skulle velat haft uppe vid Djuptjärn men får se om man kan få årskort där. Det ska bli kul att fiska för det var så länge sen sist och jag vill gärna ha något kul att göra med Amanda.
Skulle bara ha behövt en flytväst åt Amanda men den kostar 200kr och vi har dåligt med pengar nu...får se hur vi gör.


Igår var vi en sväng till Furuvik och Amanda fick köpa ett fint rosa armband som hon tycker mycket om, vi var också bort till ponnyridningen och Amanda fick rida 2 varv sedan letade vi oss ut på klipporna och satt där i blåsten och åt grillad kyckling *mums* resterna kastade vi alla de måsar som samlats runtom och de blev som tokiga men jag tyckte bara att det var kul.


Utmanad av min syster Eva

Så fort du läser detta
har du blivit utmanad att svara på alla frågor!


Namn: Leena
Födelsedag: 22 augusti
Ögonfärg: Bruna
Hårfärg: Mörkbrun
Längd: 169 cm
Högerhänt/vänster: Höger
Stjärntecken: Lejon
Skostorlek: 40-41
Är dina föräldrar skilda: Ja
Sport: Måste det finnas?
Årstid: vår och höst


HAR DU NÅGONSIN
Varit kär: Ja
Blivit dissad: ja
Föreställt dig ditt ragg naken: Jo det har jag nog...
Skolkat: Jodå fast oftast var det inte medvetet
Sovit utomhus: Ja
Sett en död människa: Nej
Använt droger: Nej
Retats: Ja

THIS OR THAT
Cider/Öl: Cider
Pepsi/cola:  Cola
Kärlek/sex: Kärlek
Jordgubbar/blåbär: Blåbär
Kött/veg: Kött
Tv/film: film
Gitarr/trummor: Gitarr
Adidas/Nike: Jag tar det jag tycker om för tillfället
Kinesiskt/mexikanskt: Kinesiskt
MTV/VHL: mtv


SENASTE DU
Skrattade: Idag
Grät: Idag när jag läste om en pojke som blivit påkörd i Gävle
Filmen du såg: wow vilket kort minne jag har..vet faktiskt inte
Tuggade tuggummi:  Idag i bilen
Drog ett skämt: Sällan jag drar några skämt så jag ahr ingen aning
Sjöng en sång: ???


HAR DU UNDER DEN SENASTE MÅNADEN
Druckit alkohol: japp inflyttningsfest;-)
Rökt: nej
Tagit droger: nej
Kysst någon: ja :-*
Sovit tillsammans med någon av det motsatta könet: Ja min man
Sovit bredvid någon av samma kön: nej
Bakat: Gjorde en rabarber och jordgubbspaj med min dotter härom dagen


förkyld:-/

ja det är då en nedrig förkylning jag har dragit på mig..näsan bara rinner och jag är slemmig i halsen och har ont + att jag är hes nästan hela tiden...det var väl en trevlig början på inlägget.
Det har varit väldigt varmt den senaste tiden och vi har åkt och badat i Medskogssjön några gånger...verkligen skönt i vattnet fast det passar ju inte så bra ihop med min förkylning men ibland måste man kyla ner sig ändå.

För en vecka sedan hade Danne och jag 1årig bröllopsdag men tyvärr jobbade han em då så vi firade inte något (,men ...)

(...)I lördags lämnade vi Amanda hos sin mormor och sedan åkte Danne och jag och badade alldeles själva i Medskogsjön och fikade lite där också,
Efter medskogssjön var det raka vägen hem och grilla fläskfilé till klyftpotatisen, åh den fläskfilen blev bara så lyckad ca 30 minuter på grillen i folie och den var perfekt.
Bio var nästa sak på våran lista och vi åkte till Gävle köpte oss en plats i soffa och njöt av Patrick Dempsy i "Brudens bäste man" den karln är verkligen snygg. Tyvärr så saltade Danne mina popcorn så pass att de var oätliga(olyckshändelse, saltet hade liksom klumpat sig så först kom inget och sen jätte mycket) så det blev bara läsk och lite bilar för mig som jag norpade av honom.
När vi kom hem var vi jätte jätte trötta och Danne skulle upp fm på söndagen så vi gick och lade oss nästan omedelbart.
 
På söndagen så tvättade jag 2 maskiner tvätt och hängde sedan upp tvätten också, såklart tog jag också i ur disk ur diskmaskinen och fyllde på. Ringde mamma för att fråga om jag kunde hämta Amanda efter kl 16 eftersom jag ville titta på "Striktly ballroom - De förbjudna stegen" som gick på tv då jag aldrig sett hela den någongång och det bra.
Sedan åkte jag till Östanå och satt där någon timme innan jag åkte och hämtade Danne på jobbet.

Idag har vi inte gjort så mycket diskat lite och lagat mat och sedan har Amanda och jag och Danne på ett hörn sammarbetat med att göra en rabarber och jordgubbspaj(på färska jordgubbar och rabarber) och den blev riktigt lyckad tyckte både jag och Danne men Amanda hon ville bara ha vaniljsås.