Nyåret

Igår var det alltså nyårsafton som jag gissar att ni alla vet (var det en dålig gissning?), såvida ni inte lider av total minnesförlust kanske p.g.a alldeles för mycket sprit.'

Hela förmiddagen så tog vi det bara lungt hemma och till 5 tiden på eftermiddagen/kvällen så var vi hos familjen i Östanå.  Anna och jag löste lite korsord tillsammans och sedan spelade alla vi unga några spel också.
Vi åt en massa gott fläskfilé med svamp och lökstuvning + rotfruktsblandning(kan tillägga att jag plockade bort lite filé innan mamma hällde stuvningen och sedan åt jag potatis till men så är det ibland) sedan fanns det såklart också sallad till.
Jag stod för efterrätten som var den efterfrågade Ris a la Maltan...hoppas den blev lika lyckad nu som på julafton(?) ...för min del så kunde den varit en aning varmare för fy så det ilade i tänderna emellanåt.
Anna och Per stod för ostbrickan + läsk. De hade fyndat en hel del goda ostar :-)
Var lite räkor på slutet också men dem han jag inte avnjuta då jag var upptagen med ett spel.

Vid 12-slaget så satt vi alla och tittade på nyårstalet med klockringning på tv och skålade in nyåret med Pommac. Strax efteråt klädde vi allihop på oss och skyndade oss ut för att hinna se all fyrverkerier som skönt runtom...men verkade som att många hade dåligt med pengar i år för det var inte alls lika mycket som det brukar vara.

 
vi var nog inte hemma förän runt 2 på natten...Amanda somnade i bilen när vi var halvägs hemma men som vanligt så vaknade hon till när vi skulle in och klä av henne. Tog iaf inte allt för lång tid innan hon sov i sin säng

God fortsättning på året vill jag önska er allihop!

Kommentarer
Postat av: Jaktladan kikar förbi

Jag har hört av många att det var lugnt med skjutandet. Vad skönt för alla djur, säkert många som har haft det riktigt drägligt på nyår. Folk har inte dåligt med pengar. Folk har börjat att få upp ögonen, vad gäller smällare. Samt att det inte är roligt då du inte kan köpa o skjuta i flera dagar före högtiden. Hade ni själv dåligt med pengar eftrsom ni inte köpte o sköt några eller? Har verkat förut som om ni brukade skjuta. God fortsättning på dig!! Nu ska jag jaga vidare.

2009-01-02 @ 07:39:52
Postat av: Scraptroll

Ja vi brukar alltid skjuta raketer precis efter tolvslaget men det är också enda dagen på året då vi använder oss av sådana.

Ja, vi(min man och jag) hade dåligt med pengar annars hade vi köpt något litet iaf....resten av familjen tyckte inte det var nödvändigt med rakter den här gången.

Visst är det många som fått upp ögonen vad gäller smällare. Men sen är det skillnad på smällare och raketer, smällare är sådana där illalåtande små grejjer som ungar springer ute och smäller med i tid och otid....raketer det är sådana som flyger upp och smäller högt uppe ovanför våra huvuden med vackra färger som påföljd(det är iaf så jag ser på det). God fortsättning!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback