trädgårdsgöra

Lördagen blev riktigt lyckad tycker jag även om Anna däckade på våran soffa och Danne fick skjutsa hem henne medan Cicki, Nicole, Eva och jag tog bussen in till Sandviken.
Väl där så visade det sig att Eva inte alls var i form för att gå ut o dansa och hon spydde mitt på stan så Danne som redan var i stan fick hämta henne och sedan åka hem med henne till oss där hon fick sova ruset av sig.
fast hon skrek över hela staden och började tjura över att hon inte fick följa med oss in. Dagen efter var hon iaf glad igen och insåg att hon inte hade kunnat varit in och dansa och att vi hade hjälpt henne spara de få slantar hon hade.
Cicki, Niccan och jag gick iaf in på Livingroom och där satt vi och mumsade på lite jordnötter och väldigt starka chilinötter i väntan på att några av Niccans kompisar skulle dyka upp och att Lobby skulle öppna så vi fick dansa.
Jag dansade väldigt mycket och fick (som jag brukar få den senaste tiden) ont vänstra knäet så jag knappt kunde lr kan gå i trapporna.

Jag mådde faktiskt bra dagen efter var bara lite trött men det är inget ovanligt..åkte in till Sandviken med Cickis och Niccans grejjer och skjutsade hem Eva.Idag har Danne fått löning så vi var in till Sandviken för att handla mat, äta och lämna av Danne på jobbet.
Men innan detta så var vi ut till Sjöstrands trädgård(?) ut mot Årsunda till för att köpa en Vresros som jag velat ha sen länge för att kunna göra nyponsoppa på nyponen...fick veta att de hade halva priset på alla trädgårdsväxter så då slog vi till på en Rodhodendron(med vita blommor) också eftersom vi funderat på en sådan hela sommaren men funnit att de var lite för dyra.
 Jo två stycken små köttätande blommor blev det också så de kan äta upp alla småflugor hemma hos oss de fick varsin plats i köket och fönstret i hallen för det är där vi har flest små flugor.

Amanda och jag grävde tillsammans gropen till Rhododendron så den fick komma ner i jord nyvattnad som den var och imorrn ska Danne få gräva en grop till Vresrosen...jag måste bara komma på vart jag ska ha den.
Köpte några blomlökar(tulpanmix, pingst-och påskliljor) på ica Maxi som jag ska sätta i något land...skulle vilja ha lite krokus med.

Nu ska jag sova för imorrn ska Amanda och jag hämta Cicki och åka till Valbo för att shoppa kläder...det var min födelsedagspresent från Cicki:-D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback