Järvzoo

Ja, idag bestämde jag bara huxflux att vi skulle åka till Järvzoo och efter att först ha hittat en hundvakt(min syster Anna) och sedan varit och handlat och upptäckt att vi inte borde köra så långt med våran bil (då nån bromsdel ligger mot ena framdäcket så det gnisslar nått fruktansvärt och blir överhettat) blivit tvungna att låna bil av Anna också.
Men vi kom iaf iväg och det var skönt att komma dit sent för det var bara vi och ett äldre par som gick runt och vi fick se mycket att årets ungar och t.o.m Järven kände sig på humör för att komma fram i hög fart ner mot vattenhon.
Vi fick också se björnmamman och hennes tre ungar, ungarna klättrade i en tall och var nästan ända upp i toppen och detta var ingen liten tall ska jag säga er och alla var i samma träd helt otroligt vad de kan klättra och vi fick också den äran att se björnmamma klättra upp i ett träd för att kasta ner några grenar på backen som hon tydligen hittade något gott i för sedan klättrade hon ner och satte sig o mumsade i godan ro.

På hemvägen så somnade jag väldigt snabbt(vaknade strax efter Ockelbo) och Amanda bråkade ända till strax efter Bollnäs för då somnade även hon och hon vaknade när vi nästan var framme hos Anna för att byta tillbaka bil och hämta Filippa.
Var och handlade lite och sedan åkte vi hem. Nu försöker vi få Amanda att sova och Danne å jag har satt upp badmintonnätet som vi såklart invigde:-) det var kul men ansträngande.
Nu sitter Danne och försöker fixa lite elsladdar på Annas födelsedagspresent(som hon redan fått av oss men som vi var tvugna att åka o byta då det var fel på den) en jätte fin
lampa i svart smide men tydligen så saknade han något och får göra färdigt det hos henne imorrn.

Till helgen har vi inflyttningsfest och det ska bli så kul...ska också få besök av ev. köpare som är intresserade av Filippa vi måste bara se hur hon går ihop med deras hund först:-)

Ny ägare? snart förhoppningsvis.

För någon dag sedan lade jag ut en annons på Blocket eftersom vi inte kan behålla Filippa p.g.a min allergi...några stycken har hört av sig men vi får se hur det går...jag hoppas att den första som hörde av sig ska ringa igen idag och komma och titta på henne för den andra som är intresserad bor i Sundsvall och det tar ett tag innan de har möjlighet att komma hit.
Jag vill verkligen hitta ett bra hem till henne och vill inte ta den första som kommer hit såvida det inte känns bra då.

Så fort jag har hittat kameran så ska jag också lägga ut våran vagn en Brio Duo -04 till försäljning...vad tror ni är det för mycket att vilja ha 2000.- för en vagn i bra skick?
Ska lägga ut sulkyn också men den vet jag inte vad jag ska ta för..blir väl några hundralappar bara, Amandas gamla säng ska också ut för försäljning men det är också bara  för nån hundralapp.
Ska bli skönt att bli av med lite grejjer.
Idag är det ca 10+ grader ute...det blåser en del men solen är framme.
Måste ta mig i kragen och göra kortet till pappa idag...han fyller ju 50 imorgon och på förmiddagen har jag inte tid för då ska jag på Fackets dag i Högbo, hade hoppats att någon ville följa med mig dit men det är visst omöjligt så det får väl bli bara Amanda och jag om jag orkar åka...måste ju ta bussen till Sandviken och sedan kan jag norpa bilen av Danne för att köra ut till Högbo.

nu tog det helstoppp...vet inte alls vad jag ska skriva..........................................
vad ska jag göra?

Ja hitills har det varit väldigt varmt i huset men nu är det kallt *brr* måste säga åt Danne att elda lite så vi får tillbaka värmen iaf en aning....på natten är det däremot skönt med kylan för då sover jag såå bra.

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag....det har varit så mycket att göra den senaste tiden att jag nu helt plötsligt känner mig uttråkad och inget är riktigt kul...skulle velat åka till Järvzoo men det kostar pengar och  Danne ska jobba både em och natt idag o likadant imorrn.

Vi har bestämt oss för att vi inte ska ha kvar Filippa för det går absolut inte ihop med min allergi, det är jobbigt att inte kunna ha henne kvar(tycker synd om henne då hon ska behöva byta hem) och alla runt om tänker säkert "-Vad var det jag sa." Men så är det iaf.
Har funderingar på att göra om allergitestet för att se om min allergi kanske har blivit värre med utslag på fler områden som t.ex pollen och gräs....det är ju snart 5 år sedan jag tog det testet nu och då fick jag bara utslag på hund, katt och kanin...men fick veta att jag kan vara överkänslig mot andra djur också vilket jag ju är mot all pälsdjur.

Vad ska jag hitta på idag? Har du några förslag?

Grattis på 27årsdagen älskling!

Ja idag fyller min man 27år och vi ska få besök såklart men vet inte exakt när....igår var Jessica och min familj hit och idag ska Dennis med familj komma + Cicki.
Jag har precis gjort klart tårtan och ska snart åka till Sandviken och handla lite har jag tänkt....passa på så här på förmiddagen.

Händer en massa här dagarna i ända så jag har inte haft tid eller ork att skriva något härinne.
Vi börjar få ordning invändigt i huset nu det är bara allrummet på övervåningen som ser ut som ett bombnedslag ungefär men det blir väl ordning där så småningom.
Vi har inte hunnit med så mycket i trädgården än bara klippt gräset....måste ta mig i kragen och gå igenom alla olika land som finns.

Erbjöd Cicki att få åka med mig hit eftersom jag ändå ska till Sandviken så  Dennis  skulle slippa köra dit i onödan  men de skulle tydligen dit ändå så jag får se hur det blir...Cicki skulle ringa till Cattis o fråga hoppas hon inte pratar så mycket så hon blir jätte hes igen(hon tappade röstan nästan helt igår).

Vädret idag är lite tråkigt(och jag är tråkig som diskuterar vädret, ni tänker säkert - Herregud har inte människan nått annat att skriva om.) med tanke på att det var så fint igår och vindarna var ljumma och sköna, idag är det däremot nästan iskalla vindar och det blåser nått fruktansvärt...det blåste så under natten också och vid 3-4 tiden vaknade jag av att fönstret slog igen 2 ggr och fick då gå upp och sätta två pennor i springorna på sidan så jag skulle kunna fortsätta ha det öppet, det är ju så fasligt varmt inne i huset både dag och nattetid.

Ja jag får väl vänta en stund till innan jag åker...men ha det bra alla ni som läst detta!