inte klar :-/

Idag har jag suttit hela dagen och försökt få färdigt kalendern jag broderar..den ska ju vara helt färdig till på måndag när första paketet ska öppnas.
Vette tusan hur jag ska lyckas, men jag måste ju ge det en chans. Ni kan ju tänka er hur ont i nacke och rygg jag har nu men jag ska kämpa vidare ändå.

Tyvärr blir ju Amanda lidande under tiden som jag sitter eftersom jag endast kan koncentrera mig på broderiet just då.
Men hon ser fram emot alla paket som ska hänga i den sedan och det gör att hon iaf försöker hålla sig på rummet men ibland kommer hon in till mig och säger  -Vad söt den är! och då blir man ju väldigt glad :-)

Har lite tid på mig imorgon också som tur är men sen ska jag festa med några kompisar på kvällen och dan efter kanske man inte mår sådär tipptopp men om jag kan och behöver får jag väl sitta med broderiet på söndag iaf.Sååå...hur har eran dag varit?

Kommentarer
Postat av: LillaMy

Måste väll ha haft dålig planering då , vad gäller kalendern. Och vad går först ? Festa med vänner eller att hinna färdigt till dottern? Bara en tanke.

2008-11-28 @ 16:42:30
Postat av: Scraptroll

Jag är faktiskt inte ute och festar så ofta och när vi är några som kan ett datum så är det ju kul att kunna hänga på.

Kan däremot hålla med lite om planeringen..lr egentligen är det inte planeringen i sig(har ju haft den bra länge nu) utan jag gör saker när jag känner för det och det mesta gör jag i sista minuten när man har pressen på sig lite.

2008-11-28 @ 17:57:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback