Ny blogg

Jag kommer nu att sluta skriva i den här bloggen
och istället så blir det min nya blogg som jag gör uppdateringar.

Det kommer förhoppningsvis att bli lite mer liv i den bloggen då jag slår ihop min scrapblogg med min vardagsblogg på en helt ny bloggadress.
Där får ni på det sättet kanske också veta mer om vem jag är  och inte bara att det går långt mellan mina scraptillfällen .

Denna blogg får däremot ligga kvar åtminstonde ett tag framöver eftersom jag har mycket text/bilder här som jag vill ha kvar och kanske andra vill läsa/titta på

HÄR hittar ni min nya blogg

Nya LOs

Äntligen blir det en uppdatering med bilder igen.

För ett ca 1 vecka sedan scrappade jag dessa två dubbel-LO som också är de två första uppslagen i mitt dec-08-album som jag håller på med

1dec         

vänster sida


höger sida2dec 

Glitter & Tomtar

 vänster sida


höger sida

den här bilden gör färgerna mer rättvisa Det var allt för denna gång

En till BloggCandy......denna gång hos Inkido.

Hos dem kan man vinna 5 stämplar
av Inkidos vårnyheter

Så besök
http://inkido.blogspot.com/
nu!Sprid ordet...

 
...det är BloggCandy hos Pappersvinden.

De lottar ut en vädligt fin vinst på måndag,
 så skynda er in på
http://pappersvinden.blogspot.com/


svullna ögon

Nej det blev inget med den nya medlemen i familjen...när jag vaknade imorrse så var mina ögon alldeles svullna och kliade nått fruktansvärt ,ett symptom som jag aldrig haft förrut.
Ärtan bor nu iaf tillfälligt hos min syster då jag var tvungen att få honom ur huset kvickt.
Trotts tabletter så går inte klådan över och jag vet inte riktigt vad jag ska göra nu.
Vi håller på och städar huset också för att få bort så mycket som möjligt..vilken tur att vi har en sådan vattendammsugare som även renar luften m.m m.m

Nej nu måste jag skärpa mig...måste inse att inga pälsdjur får komma in hos mig mer...för någon som aldrig varit tvungen att vara utan djur som de tycker så mycket om kan inte förstå hur det är även om de gärna vill tro det.


skadeglädjen skallar det är jag säker på men det är inget jag behöver höra något om...jag mår tillräckligt dåligt ändå.

Ny medlem :-)

På Onsdagen så åkte Danne, Amanda och jag runt till lite olika djuraffärer för att leta efter två tamråttor (hanar eftersom jag tycker de är mysigast) och hittade till sist två stycken fina, lugna och snälla hanar i en butik i Gävle.
Idag när vi skulle försöka handskas med råttorna så började den ena att hugga efter våra händer och blev otroligt aggressiv...jag har aldrig sett en tamnråtta bete sig på det sättet mot en människa, så tillslut och med tunga hjärtan bestämde vi oss för att den inte kunde få leva mer. R.I.P

Den andra råttan som har fått namnet Ärtan är så snäll och fick sitt namn efter de små torkade ärtorna i hans mat som han tycker är absolut godast.
Råttor ska helst inte leva ensamma och jag har redan varit och letat lite i Sandviken efter en ny hane men de två jag hittade upptäckte jag hade ohyra och skulle nu få sitta i karantän hos den djurbutik som hade dem. Synd för de var väldigt snälla och fina.
Ärtan får nu vara med oss så mycket som möjligt och sedan får vi se om jag kan hitta och lyckas introducera en ny kompis till honom.

Hela min familj nu kommer väl gå mig på mig när jag skaffat råttor som jag är superduperallergisk mot...men det är ju mitt val om jag vill gå på allergitabletter eller inte.
Jag kan bara inte stå emot råttor de är det djur som jag gillar allra mest av alla djur som finns, sedan kommer sköldpaddor :-)
Fördelen med råttor är också att de oftats bara lever i en 3 år ungefär och även om det är jobbigt när de måste få somna in så är det heller inte så lätt att tröttna på dem och det är bra med en kort levnadstid på djuren för en allergiker.

Här kommer bilder på sötnosen Ärtan

Denna bild är bakifrån så man ser teckningen


Framifrån


Paket :-D

Idag har jag äntligen fått mitt paket ifrån Scrapgalen som jag beställde förra helgen och gissa om jag är glad även om det nog inte syns på mig...jag är nämligen riktigt förkyld, har ont i halsen och temperaturen har stigit lite granna men kan inte riktigt räknas som feber än...av detta så blir såklart  kroppen förfärligt trött så jag har bara orkat vara en sväng till Ica Maxi  i Sandviken idag och sedan var det raka vägen hem.
Blir nog inget scrappat idag men måste röjja lite i scraprummet för imorgon då min syster Eva kommer hit och ska sällskapsscrappa med mig på eftermiddagen.

Här kommer då bilder på vad jag köpt


Här är det: Crackle accent, Glossy accent, Tyll i 4 olika färger, Flower Soft  (Vintage Christmas & Sweet pea) + tillhörande lim. Dessa olika är nyheter för mig och jag är sååå nyfiken på att använda dem.
Sedan är det Fibres i gult och grönt, 3D-kuddar, blommor, Thickers Tinsel (röd & grön), rub-ons och en låda att altra


Följande är papper, jag köper alltid 2 papper av samma. På de papper med baksida visar jag båda sidor liggandes närmast varandra

Maja Design 6 olika mönster
Basic Gray    Wassail    Fa La LaOctober AfternoonPapprena från Cloud9 Fiskars och alfabetena från October Afternoon


Mycket fint blev det och det kliar i scrappfingrarna...nedrans förkylning :-/

Ha det så bra nu allihop.

RSS 2.0