B.O.M

Japp idag har jag äntligen lyckats göra klart LOn som jag skulle ha bubbleplasten till...min snälla lillasyster Eva hittade lite i skolan som hon tog hem åt mig. Tack, tack snälla syster!

Denna LO är till Svensk Scrapbokings B.O.M-utmaning "Min Första..."

(Färgerna kommer tyvärr inte till sin rättvisa...den blå bakgrunden är mycket blåare än det syns här och bokstäverna är bruna. Fotot på LOn är sådär suddigt...det var ju så när man inte hade digitalkamera att man inte visste hur resultatet blev.)

Bubbelplast

Vad gör man som scrappare när man vet att man vill ha en viss sak på sin LO och det känns som om man letar land och rike runt för att hitta det(på en söndag ska tilläggas) och det inte finns?

Ja jag försöker komma igång med en LO och bestämde mig för att jag behövde en viss sorts klistermärken...och vi åkte till Valbo och letade på alla möjliga affärer men usch så dåligt med klistermärken det var överallt.
Sedan kom jag på att i bakgrunden så skulle jag "stämpla" med bubbelplast och akrylfärg..men någon bubbelplast finns inte att hitta i detta hus och inte i mjukplastsoporna vid återvinningen heller(passade på att kika ner där lite när jag ändå skulle slänga skräp där...hur dumt den än låter).
Imorrn fortsätter letandet lr så måste jag ändra min tankegång och det är inte roligt :-/

Var tusan får jag tag på bubbelplast helstutan att behöva betala för det?

utmaning; julkort

Detta kort har jag gjort till svensk scrapbookings veckoutmaning "Kortskiss 15/9- 28/9"
Skulle scanna in kortet men kunde inte få till skärpan ordentligt så jag fick fota kortet istället men då får ju inte färgerna sin rätta färg:-/


Dörrkrans

Ja nu har hösten kommit och jag fick sådan stark lust att göra en dörrkrans med höstinspiration.
Idag blev kransen klar(har fått dragit ut det på några dagar då det var svårt att hitta rönnbär om de inte fanns i någons trädgård.

Jag har använt först en stomme i halm som jag klätt in med mossa. Sedan har jag trätt upp rönnbär på ståltråd som jag sedan virat runt kransen. mellan rönnbärsjirlangen har jag satt rönnblad med några nypon.
Så här blev slutresultatet:


Här är en närbild på kransen


Jag kommer att lägga samma inlägg inne på min vanliga blogg

Höstkort och en liten miss

Det här kortet gjorde jag till "Scrapbooking m.m" och deras kortutmaning för Mars/April.
Tyvärr så missade jag först helt att om kortet blev utvalt för publicering så skulle det skickas till dem och jag ska ju skicka iväg kortet till en släkting idag så det fungerar ju inte alls. Men ni får iaf se det jätte fina kortet med höstinspiration.

kort till Annica 40år

1 kort

Ja min man tyckte inte att jag behövde scrappa två kort utan han ville att jag skulle komma och mysa med honom framför teven istället och eftersom både syrran och jag skulle ge pengar så gick det ju hur bra som helst.
Här kommer iaf en bild på alstret och jag har använt punchinella för första gången och på siffrorna har jag sprayat Glitter Mist i silver.


Scrap- och stämpelmässan i Gävle

Nu har jag kommit hem från Gävle där jag har varit på scrapp- och stämpelmässa. Lyckades hitta många fina saker för mina födelsedagspengar:-)

Här kommer lite bilder på det jag köpte

Hitta fina klisterbokstäver med blommigt mönster på och nu ska jag för första gången prova på chipboard
Köpta hos: Stämpelhuset
köpt hos stämpelbutiken(?)

Utökat min samling av Pro markers med 10st pennor,
de hade flera rullar med punchinella så jag köpte fem olika färger och en halvmeter av varje
en vattenlöslig stämpeldyna så det inte flyter ut när jag använder mina PRO Markers
Faber Castell-pennor och Thinner(fick en stomp på köpet)
Tattered Angels, Glitter mist i Guld och Silver
Trollsländorna från You Do fick jag
Köpt hos: kommer tyvärr inte ihåg butikens namn men skulle gärna velat veta det då de var hemskt trevliga
Någon som var där som kanske vet? De stod 2:a till vänster när man kom in i rummet och var de enda med punchinella vad jag såg. Kan det vara Brunkullan måntro?

promarkers m.m

Lace cardstock i fyra olika utföranden och en liten gullig tomte + 3 stämplar med texterna: "Nu tändas tusen juleljus", "Endast tomten är vaken" och "Vinterhälsningar"
Köpt hos: Lilla Handarbetsboden


Flera fina papper(ca 17st) och 4 tuber med akrylfärg hittade jag hos Pappervinden
papper och akrylfärg


Nu ska jag sätta mig och scrappa 2 kort och kanske kan jag få användning av något jag köpt ;-)

RSS 2.0