Dripp Dropp-LO

gjorde en ny Lo igår och vill gärna höra vad ni tycker

enkel LOIgår hittade jag info om en ny Scrap och Stämpelmässa i Gävle och den bara måste jag gå på.
Det är den 6 september, kl 11-16 i Folkets Hus på KlockarCallesgata så vet ni inte vad ni ska ge mig när jag fyller 25 år på fredag så hintar jag om att jag vill ha scrappgrejjer eller pengar att köpa för då ni kanske inte vet exakt vad jag vill ha och scrapsaker kostar ju så mycket att jag alltid behöver bidrag till det :-)

Fotograf LO

Dessa bilder har Amanda knäppt alldeles själv när jag låg och drog mig i sängen en morgon. Hon visste tydligen hur min digitalkamera fungerade och tog den utan lov.
Jag tycker att det var roliga bilder att scrappa då man verkligen får veta hur Amanda ser på världen lr i detta fall våran övervåning.


LO + bilder på mitt hörn

Igår scrappade jag klart denna LO som ska vara i min BOM-bok...i det lilla kuvertet till höger ligger det en lapp som talar om hur mycket jag älskar att scrappa och varför jag gör det.

Här söker jag inspiration och har valt mycket färg för att framhäva den delenJag tyckte att ni borde få se hur jag har det i min "lilla" scrapp- och pysselhörna...den är inte riktigt färdig då jag vill upp med fler hyllor och krokar...men blir man någonsin färdig med nått sånt?
RSS 2.0