Valbo

Idag har vi fixat staketet..äntligen sitter det som det ska.

Har varit till Valbo större delen av dagen...kom hem framåt 9. köpte en grå/svart jeanskjol, 1 par grå/bruna piratbyxor, ett par vanliga byxor och ett par örhängen....tänkte köpa mig ett skärp också(med ormskinsmönster)..men var så stressad att jag glömde bort den:-( får ta den en annan dag om den finns i rätt längd...är ju inte så liten därför är 115 vad som krävs till mig(då blir det "en bit över") en 95 får jag på mig men då i yttersta hålet och det absolut inget kvar = fult.

Bråkstakar

Just nu har vi 4 bråkiga killar som springer omkring och plingar på dörrar, vandaliserar i trapporna m.m har sagt åt dem men de påstår att de inte alls är dem som gör allt bus.
imorrn ska jag ringa sandvikenhus o se om det går att göra något åt dessa killar.Så här gullig kan min dotter vara i sin prinsessskrud...hon ser lite deppig ut tycker jag nu..men vet inte varför
image5

Se så härliga mina älsklingar ser ut..här sitter de och äter kyckling, ris och currysås

image7

Bakat

Idag har jag och Eva bakat..det blev cocoskakor, rödvinbärsmuffins och äppelmuffins..har inte smakat på äppelmuffinsen än men de är säkert lika goda som de andra.

badhuset

Idag har Amanda och jag varit på badhuset tillsammans...hon har simmat o haft det jätte kul..var där 2-3 timmar och nu ligger hon i sin säng och sover...ska väcka henne alldeles strax.

Ska sitta barnvakt till min brorson ikväll i Lotties(mammans) nya lght...men måste ta med mig bok då hon inte har nån tv..kan bli lite långtråkigt efter att Axel somnat då. Man kanske får ta med sig bärbara datorn så man kan titta på film...får se hur jag gör...vet inte riktigt hur jag ska ta mig hem sen och vill ju inte springa runt med en dyr dator på stan. Då är en bok och kanske mp3:n bättre att ta med.

Ett ärende till hofors blir det nog innan det också..ska lämna lite produkter till en kund, får se om Cicki ville övningsköra dit...hon har ju bokat sina första körskoletider på måndag o vill nog köra en del innan dess.
Ska försöka boka in mig själv också snart så man kan ta det där körkortet nån gång.

Bråk/Gnabb

Avskyr att bråka..men tyvär blir det så ibland ändå.
Igår var det sysslor och pengar som det blev bråk om.
Nog sagt om det..vi bråkar ju inte längre.

Försöker vänja Amanda av med blöjan(igen)...men nu så ska det funka.
Problemet är att hon ska gå på toa när hon precis har sovit...vi har lärt oss nu att hon måste få vakna till ordentligt först. Var till Ove Jansson igår o skulle köpa plastad frotte på metervara.
Försökte få Amanda att sova hemma innan men hon vägrade så vi åkte ändå...
...hon somnade såklart i bilen och vi väckte henne o gick på toa...där fick hon världens raseriutbrott...jag sa att åt Danne att - Hoppas ingen tror att vi misshandlar henne som hon skriker.

Fick gå ut från toaletten  men Amanda vägrade o låg o krålade på golvet o skrek...tillslut plockade Danne upp henne o höll i henne tills hon lugnat ner sig och då kissade hon på sig...blev till o byta kläder..men Danne fick en blöt fläck på sina kläder...tyvärr måste man nästan räkna med sånt.

Hela dagen var bara Nej från Amandas sida..spelade ingen roll vad man frågade eller sa åt henne så fick man det svaret.Hade en hudvårdsklass i onsdags...åkte till Hofors och de var 5st...3 kvinnor o 2 män...alla förutom en kvinna köpte produkter(hon har redan en egen konsult så jag hänvisade henne tillbaka till henne...precis så som vi gör inom Mary Kay). Var jätte glad efteråt för de hade varit så trevliga + att jag sålde för 2500kr....hoppas att detta betyder att det kommer gå bra igen.
Det var mina första manliga kunder också och det var så kul att de uppskattade produkterna. Ska ha tre killar på klass nu kl 14.00..hoppas att de är lika positiva till produkterna.Mamma fyllde år igår också...46 år blev hon. Vi gav henne ett par örhängen och en bok. för övrigt fick hon 1 par örhängen + halsband, 1 bak/kakform med löstagbar botten & 600kr till en tatuering. Det är vad jag vet iaf.