romantiskt

För 2 dagar sen var Danne iväg till affären för att lämna in en v75-lapp(?)...kom hem med 2 buketter tulpaner, rosa och gula..de var så fina. Är inte det romantiskt så säg?



köpte det där skärpet iaf fast blev i 105 för 115 var slut:-( köpte ett silvrigt skärp med fins spänne på också


Förra veckan tog Danne och jag med oss Amanda på en Cinderella-kryssning. Det var kul..men samtidigt så tar det nog lååång tid innan vi gör om det igen...en 2 åring som inte kan sitta still en sekund och inte lyssnar på vad man säger är ingen hitt.  Först så satt hon vaken i bilen hela vägen ner...sov bara 10 min trotts att hon var trött och vi ville att hon skulle sova. Men hon tyckte det var kul att stoppa pengar i spelmaskinerna och lekrummet var hon tokig i(bollhav), men trotts skyltar där det stod "kasta inte bollarna" så var det bara en förälder och vi på hela tiden som sa åt sina ungar att inte kasta..de andra uppmuntrade snarare sina ungar ATT kasta bollarna:-(

att lyssna på musik var en annan hit, när det var knatte-kareoke stod Amanda på sidan om o dansade.
Hälsade också på skepskatten Ville(utklädd tjej)...Amanda var lite rädd först men då fick hon låna skeppnallen o då blev allt bra. hon ritade en teckning och som "vinst" fick hon en nyckelring med Ville på. Tittade på en trollkarl som hon var så farsinerad av. Men en ansiktsmålning var hon inte alls sugen på.

Hon sov i egen säng hela natten...gick o la oss framåt 23 och hon ville inte alls upp till 9 trots att hon normalt är upp tidigt trotts sent i säng.
I bilen hem somnade hon så fort vi åkt av båten och sov en dryg timme.

Idag är det bullbak på gång. Eva fyller 17år på onsdag(Grattis i förskott) och sen behöver vi bullar till vårat bröllop som ståndar om bara 1½ månad.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback