Klippt mig

Ja igår var jag till Effect och klippte mig..vad tycker ni då?

image11

image12Lägger också in en mysig bild på Amanda

image13


Här kommer lite bilder i från våran LYX- Hytt efter bröllopet

image14

image15

image16

image17

Planterat

Idag har jag varit i farten må ni tro..ja ni har helt rätt, jag är mycket piggare nu även om magen inte är helt ok än..men sånt brukar ju ta lite tid.

Idag har vi rensat vårat land från nästan allt ogräs och ställt dit två pallkragar, i den ena har vi satt en rödvinbärsbuske som vi köpt idag och den andra ska det bli rabarber i (ska hämta en "knöl" hos mamma strax)

vi köpte även 2 amplar med härliga jordgubbsplantor och även 2 hängare i smidesjärn till dessa.

kom på att vi måste köpa lite nät  för att skydda vinbärsbusken och jordgubbarna från fåglarna. Får se när vi har tid att inhandla det. Ska köpa "filt" som skyddar mot ogräs också sen ska jag täcka det med bark lr något annat.

Har också inhandlat en vaxduk (med jordgubbar på) till bordet ute och en grässax så att jag lättare kan få bort gräset runt  t.ex Amandas sandlåda, gungställning och pool.

höll på och glöma ska ju plantera ut persiljan jag sådde för någon månad sedan. Ska se om gräslöken har överlevt också men jag tror inte det...får nog sätta ny.

Känns verkligen som att det börjar hända något med vår lilla plätt här utanför..härligt värre:-D

Nu däremot...

...får ni säga Andersson, fick pappren för bara några timmar sedan.
Tyvärr är jag urkass i magen sen måndag morgon(vet inte vad det är) och kan inte åka någonstans...så det får ta ett tag till att ordna nya kort :-( måste bli den här veckan lr nästa iaf så jag hinner få hem det nya id-kortet innan den 25:e för då går mitt nuvarande id-kort ut.

Skönt att det inte är allt för soligt och fint ute..annars hade man ju blivit totalt deppig eftersom man själv inte kan åka att bada och så.
Visst det går kanske att bada idag men jag tycker att det har varit varmt för kort tid för att bada en dag när inte solen skiner

Fortfarande Larsson

Nej, ingen kan kalla mig Andersson än så länge. Danne och jag var till Gävle igår för att fixa nytt id-kort åt mig(stod på polisens hemsida att om man inte hade giltig legitimation så kunde bl.a ens make legitimera mig) när vi kom till polsen visade det sig attde inte fått in informationen om mitt namnbyte utan jag stod fortfarnade som Larsson och var därför tvungen att ha med mig papper på att namnbytet var klart. 

Åkte då till Skatteverket för o ordna ett sånt papper men de hade då inte heller fått in våra papper från prästen. Jag är lite sur för om han hade skickat in dem på en gång efter vigseln i lördags så hade de varit framme på måndag o definitivt igår. Nu måste jga vänta på att de ska skcika hem ett papper för att sen kunna åka till polisen och skaffa id-kortet o efter det tar det ytterligare 5 dagar innan jag får hem kortet:-(
Kan ju inte byta mina andra kort heller förän jag har det nya id-kortet.Amanda, Danne och Eva badade ute för första gången i år igår..Mandisen fick inte vara i så länge för hon blev jätte kall och blev såklart jätte arg,  men hade hon fått som hon ville så hade hon varit en isbit innan hon kommit upp ur vattnet.
Jag ville inte bada då det var på kvällen och jag inte kände att det var tillräckligt varmt, men idag har vi tänkt ta en sväng förbi Högbo och bada innan vi åker till Järbo för att fira Carolinas 17årsdag och då ska jag nog också bada...byta om kommer jag göra iaf*ler* har ju min nya bikini som jag älskar, har förövrigt inte haft bikini sen jag var...oj jag kommer inte ens ihåg när jag hade en sist.


Imorgon blir det Furuvik nästa. Amanda älskar att rida, red 3ggr på en häst som heter Mimmi förra gången vi var där så vi måste nog ha några 20lappar med oss.  Anna ska också med var många år sen hon var där nu..får se vad hon tycker. Anna du får skaffa säsongskort så kan du åka dit hur mycket du vill(det har vi gjort).

Nu är jag fru, hustru....

Ja nu är bröllopet över...det har varit en härlig dag. Ska bara skriva här en liten snabbis och sen ska jag och min man(ja man inte sambo, kille lr m2b utan min man) titta på Göta kanal2 och mysa lite innan vi säger go natt o kryper ner i sängen...för att sova inget annat*ler* 

Tack till alla som gjort våran dag möjlig!

Imorrn åker vi på Cinderella-kryssning med LYX-hytt och SPA och det ska bli så härligt . Vi ses när vi kommer hem igen.