Bernö

ja du idag har vi väl inte gjort sådär fasligt mycket egentligen.

Var in till Sandviken för ett besök på Bernö, behövde nya trädgårdshandskar då de gamla gått sönder.
Där går jag alltid och drömmer om de väldigt fina lönnarna de säljer...skulle gärna vilja köpa en att ha mitt på gården men det tar väl lång tid innan man tar sig råd med en sådan först står en nyponros på min lista och den ska jag förhoppningsvis hitta en snart vill ju så gärna kunna göra nyponsoppa själv och sedan är ju blommorna så vackra.
Hallonbuskarna som vi hade gav inga bär och det var allmän oreda i landen så dem hivades ner för Mammas och Mats slänt ute i Östanå, där behövs alltså också nya och gärna nu innan det blir höst annars kommer det ta flera år innan vi får några hallon..

Tog en sväng ut till Högbo för att titta på allt nytt de satt dit i lekparken och Amand avar så glad och klättrade för glatta livet. Tog en fika inne på Kvarnen och satte oss såklart nere vid vattnet...där blev Amanda nästan överfallen av alla änder som ville att hon skulle ge sin munk med jordgubbsglasyr direkt till dem...de stod med näbbarna mot hennes knä och nästan hoppade upp mot henne men hon tyckte mest att det var kul även om hon tröttnade en aning när hon blev tvungen att hålla munken och fingrarna högt så de inte skulle nypa henne.

Idag tände vi första brasan i öppna spisen och det blev riktigt varmt häruppe ska jag säga dig...korven vi grillade var riktigt god men den är mycket godare när man fryser lite och fåglarna kvittrar när man står vid öppen eld i skogen. 

Kommentarer
Postat av: Neta

Visst är det kul att handarbeta...

Sticka och virka är inte svårt.. Vi får ta en kurs... Hi hi...Härligt med brasa, vi har en öppen spis nere i gillestugan, men det blir inte så ofta vi sitter där.. Kanske blir mer nu när vi blir "barnfria".. dom har ju bott nere så då har vi hållt oss på övervåningen..

Ha de bra!

Kram Neta!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback