Campingtur utan sömn

Ja lördag till söndag var det alltså dags att campa uppe vid Valkalampi och allting gick hur bra som helst om man bara bortser från :
 1. att vi inte fick någon fisk

2. Ingen sömn p.g.a av att det var iskallt i tältet (amanda sov iaf 5 timmar innan hon tyckte att det blev för kallt men vi andra sov väldigt lätt i nån timme bara så 4 på morgonen var det upp och starta en eld att värma oss vid) 

3. Micke råkade få en fiskmås i sin fiskelina men den lyckades han och Danne efter lite krångel att få loss och den flög iväg utan problem som tur var.

På söndag em lämnade vi Micke vid Valkalampi och åkte in till Jädraås för att åka tåg...det var kul men kallt  när vi åkte från stationen eftersom vi glömt tröjorna och satt oss i en öppen vagn, så på tillbaka vägen satte vi oss i en kupé istället och där var det varmt och skönt...både Danne och Amanda somnade så fort de satt sig där Danne väckte jag när vi kom tillbaka till stationen och han bar sedan Amanda sovandes till bilen, hon vaknade inte förän vi varit och hämtat Micke och var tillbaka i Sandviken lr vi väckte henne då med mycket möda och sen skrek hon hela vägen hem till Storvik för att hon inte fick sova någe mer(hon hade då sovit i över en timme). Amanda lade sig sedan i sängen kl 19 och somnade snabbt som attan.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback