Lite deppig

I fredags var jag och hämtade Eva och vi storhandlade innan vi åkte vidare hem till Storvik igen
När klockan var strax efter 3 på em så åkte Danne och jag till Gävle för att se "High school musical 3" och Eva satt barnvakt. Det var en bra film men tyvärr så blev mina farhågor sanna...det var en hel del barn där och de fnittrade stampade i trapporna, sprang på toa stup i ett(så de var tvungna att klättra förbi oss), lekte med sina mobiltelefoner och kastade popcorn, så de försörde filmen en del men jag försökte ignorera dem fats sa åt fnitterjärkorna som lekte med mobilerna att sluta iaf.

Igår smet Eva och jag iväg till Borlänge för att besöka Panduro...vi hittade lite fina saker där ska jag säga:-)
Men i all stress att också hinna till Pappersvinden i Falun innan de stängde så glömde vi äta lunch...men hittade iaf det vi skulle ha där också.

Både fredag och lördag scrappade vi lite till några olika utmaningar.


Idag vet jag inte riktigt vad som är fel jag känner mig bara fruktansvärt trött och deppig.
 Vi har iaf skjutsat hem Eva som har varit här hela helgen nu :-)
Hos mamma blev vi bjudna på mumsig marängtårta då Amanda har namnsdag idag och sedan blev vi också bjudna på mat och det var verkligen snällt eftersom Danne skulle iväg till jobbet och jag inte alls hade någon ork att fixa mat åt mig och Amanda. Tack tack :-)

Nä idag jag lite nere, men min darling till man försökte muntra upp mig och köpte i hemlighet  "Sex and the City - the movie" åt mig  när han var in en sväng på affären innan han skulle till jobbet. Tack så mycket! nu har jag något att titta på ikväll :-)

Nu hoppas jag att det hela är bättre imorrn iaf, man kan ju ha sådana där dagar ibland och speciellt när det blir mörkt och regnigt ute.

Hoppas ni får en mysig kväll


Kommentarer
Postat av: Fjungis

Känner igen mig så ofta i det du skriver , trött , deppig o dyl. Man tycker synd om sig själv. Men se nu till att ta tag i ditt liv så kommer du att må så mycket bättre, tro mig jag vet. Allt behöver inte gå ut på att kolla på bio och att shoppa , livet har så mycket annat att ge .

2008-10-27 @ 16:38:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback